Főoldal Weboldal készítés, ahogy mi csináljuk

Weboldal készítés, ahogy mi csináljuk

Hogyan készítjük el weboldalát

Egyedi fejlesztésű honlap motor vagy kész CMS? Önnek melyik a megfelelőbb? Segítünk választani.

Szívesen alkalmazzuk a legújabb webes technikákat, követjük az aktuális trendeket. Szeretjük a modern, letisztult dizájnt, amely a mobilbarát honlapok esetében különösen fontos szempont.

Reszponzív honlap készítéssel már évek óta foglalkozunk, a hazai weboldal készítők közül az elsők között voltunk, akik alkalmazták ezt a technikát. Ma már mindenkinek csakis ezt ajánljuk.

Egyedi programozással honlapját teljes mértékben testreszabva tudjuk elkészíteni, nemcsak a dizájn, hanem a funkcionalitás tekintetében is. Például speciális online foglalási rendszerek, céges weboldalak egyedi termékkezeléssel, stb. A weboldal készítés során ügyelünk a kereső és felhasználóbarát kialakításra.

A kész honlap karbantartását, frissítését egy könnyen kezelhető adminisztrációs felületen keresztül Ön is elvégezheti. Korlátlan számú oldalt hozhat létre, képeket, képgalériákat, dokumentumokat tölthet fel korlátlan számban.

Az egyedi weboldal készítés mellett gyakran használunk nyílt forráskódú CMS rendszereket is.

 

Weboldal készítés egyedi programozással

Miért készíttessen egyedi fejlesztésű honlapot:

  • Specifikus: Ha Önnek speciális egyedi igénye van, egyedi programozással könnyen meg tudjuk valósítani. Honlapja teljes mértékben testreszabott lesz, pontosan azt fogja tudni, amire Önnek szüksége van.
  • Gyors: Mivel nem tartalmaz felesleges funkciókat, az oldalak nagyon gyorsan betöltődnek.
  • Könnyen kezelhető: A weboldal adminisztrációs felületének kialakításánál fontos szempontnak tekintjük, hogy bárki átlagos felhasználói ismeretekkel saját maga tudja oldalait módosítani, új tartalmakat létrehozni, meglévőket törölni, vagy archiválni, új nyelveket hozzáadni. Az oldalak tartalma egy Word-höz hasonló szövegszerkesztő segítségével szerkeszthető.
  • Keresőbarát: A weboldal készítés során nagyon ügyelünk a keresőbarát programozásra.
  • Biztonságos: Az egyedi fejlesztésű honlapok - mivel forráskódjuk zárt - sokkal kevésbé vannak kitéve a támadásoknak.
  • Teljesen egyedi dizájn: Egyedi weboldal készítésnél nem sablonokat használunk, hanem mindig egyedileg készítjük el a dizájnt, így könyebben megvalósítható az Ön által elképzelt megjelenés. Természetesen, ha Önnek nagyon megtetszik egy kész weblap sablon, azt is integrálni tudjuk rendszerünkbe.

 

Honlapkészítés nyílt forráskódú CMS rendszerrel

Miért készíttesse weboldalát nyílt forráskódú CMS-el:

  • Hamar elkészül: A honlapkészítés során gyakran használunk nyílt forráskódú CMS rendszereket. Ezek olyan előre elkészített honlapmotorok, amelyek mögött nagylétszámú feljlesztői gárda áll. Ezzel megspóroljuk a programozás idejét, és Önnek akár néhány napon belül kész honlapja lehet. Ezekhez a honlapokhoz nagyon sok előre megírt kiegészítő modult is lehet telepíteni.
  • Kész sablonok: Sok szép előre elkészített, tetszetős weboldal sablon közül válogathatunk. Ezek nagy része ingyenes, de vannak fizetősek is, ezek igazán professzionálisak.
  • Könnyen kezelhető: A weboldal készítéshez kizárólag olyan CMS rendszereket használunk, amelyek felhasználóbarát admin felülettel rendelkeznek. Szövegszerkesztő itt is rendelkezésre áll a tartalom szerkesztéséhez.
  • Olcsó: Az előzőekből következően ezeket a honlapokat sokkal kedvezőbb áron tudjuk elkészíteni.
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ